Coronavirus

Onze praktijk is geopend voor het geven van individuele fysiotherapie behandelingen, uiteraard met aanpassingen voor uw en onze gezondheid.

Tijdens de behandeling maken de fysiotherapeuten gebruik van beschermingsmiddelen zoals een mondkapje, handschoenen, een gezichtsmasker of een bril.

Behandelingen worden alleen gegeven na (telefonische) afspraak.
Bij een bezoek aan onze praktijk, of indien een fysiotherapeut bij u aan huis komt geldt dat u en/of uw gezinsleden niet ziek mogen zijn, koortsvrij zijn (temperatuur <38 graden C), u geen verkoudheidsklachten heeft, hoest en/of niest.

Indien u de praktijk bezoekt hebben we een aantal ‘Aanvullende huisregels COVID-19. Volg deze aanvullende huisregels en de aanwijzingen onze medwerkers op.

 

Een aantal zaken zijn anders geregeld dan wat u van ons gewend bent:

o Houd er rekening mee dat wij de laatste 5 minuten van uw behandeling de apparatuur, de behandelbank en de behandelkamer moeten schoonmaken. Daarom duurt de behandeling max 25 minuten.
o Neem geen begeleider mee, kom indien mogelijk alléén. Uw begeleider kan niet plaats nemen in de wachtkamer.
o Kom op de afgesproken tijd, maximaal 5 minuten eerder.
o Een laken (dat de gehele behandelbank bedekt) en handdoek is verplicht i.v.m. hygiëne.
o Laat ons de deuren openen en sluiten zodat u zo min mogelijk in contact komt met deurklinken etc. Zo beschermt u uzelf, ons en de andere patiënten.
o Ook in de praktijk vragen wij u de anderhalve meter afstand te respecteren totdat u in de behandelkamer behandeld wordt. Fysiek contact tussen therapeut en patiënt is hier bijna onvermijdelijk.

 

Medische fitness

De medische fitness groepen worden nog niet hervat. Het lopende abonnement zal worden opgeschort vanaf 15 december zolang de overheid zijn maatregelen rondom het sluiten van fitnesscentra aanhoud. Dit besluit sluit aan bij de landelijke maatregelen.

 
Wij vragen uw begrip voor de onrust die deze uitzonderlijke situatie met zich meebrengt.

Samen staan we sterk en samen kunnen we dit aan.

Namens team van Praktijk Fysiotherapie Ugchelen, blijf gezond en tot gauw!